Hotel “Corel” is een aantrekkelijk hotel in het centrum van Scheveningen, op een ideale plaats langs de majestueuze Badhuisweg, niet ver van de zee. De zeestad maakt een deel uit van de koninklijke stad ‘s Gravenhage. Op vijf minuten gaans van het hotel ligt een zandstrand, een casino, een circustheater, SeaLife, SpaVitalizee, een beeldhouwmuseum en andere bezienswaardigheden. Het milde klimaat en de warme zee zijn goed geschikt voor een vakantie met kinderen. Talrijke nachtclubs en café’s bieden hun diensten aan de fans van nachtelijke recreatie. Voor degene die sportieve vrijetijdsactiviteiten verkiezen is er een volleybalstrand alsmede rolschaats-, surfboard- en fietsverhuur. Bejaarde mensen kunnen van een rustige en afgemeten ontspanning genieten, terwijl ze langs de prachtige brede zeepromenade van Scheveningen wandelen.

Het hotel heeft 16 behaaglijke kamers. In 2014 werden alle kamers gerenoveerd. De kameroppervlakte bedraagt minstens 25 m2. Alle kamers zijn voorzien van televisietoestels met vlak beeldscherm en kabel-TV met een veelheid aan zenders. Binnen elke kamer is er een badkamer met een mini-parfumerie. Ook zijn de kamers uitgerust met een KOSTELOZE WiFi-verbinding.

De meeste kamers hebben een balkon. ‘s Ochtends wordt in ons hotel een ontbijtbuffet geserveerd. Wij bieden u comfortabele tweepersoonskamers voor families met een oppervlakte van 45 m2, waar u met een groot gezin of groep vrienden kunt logeren.

Bovendien kunt u gebruik maken van:

– een kinderbedje;
– fietsverhuur en -stalling;
– een ruim terras voor lekkere ontspanning bij zomerweer.

Naast het hotel bevinden zich bus- en tramhalten. Een rit met openbaar vervoer naar het centrum van Den Haag duurt ongeveer 10 minuten.

Wij wensen u een aangename vakantie! Met liefde, hotel “Corel”!